Híradó

2018.09.18. 17:47 (kedd)

Bepánikolt teve okozott balesetet egy amerikai cirkuszban

Bepánikolt teve okozott balesetet egy amerikai cirkuszban

Heten megsérültek, többségükben gyerekek, amikor egy megrémült teve ámokfutásba kezdett egy cirkuszi előadáson, az amerikai Pittsburghben.

 

 

A cirkuszi műsor szünetében engedték be a porondra a nézőket, hogy közelről megnézzék, és megsimogassák a veszélytelen állatokat. Többen elefántok, pónik és tevék hátára ültek, és az állatokat gondozóik vezették pórázon. Az egyik teve, amelynek púpjai között egy felnőtt és két gyerek ült, valamitől bepánikolt. A sérülések nem súlyosak, kivéve egy gyerekét, akinek eltört a karja, és műteni kellett. A cirkuszi előadást felfüggesztették, majd a rendőri helyszínelés után folytatták.

Borítóképünk csak illusztráció. Fotó: Rex/PuzzlePix

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való