Híradó

2011.10.14. 18:59 (péntek)

Bárdosi olimpiai járadékától is eleshet

Bárdosi olimpiai járadékától is eleshet

A biciklista azt állítja, az utcán konfliktusba került az olimpikonnal, aki végül megütötte és ellökte.

Még mindig ágyban fekszik, onnan dolgozik Vanik Zoltán. Fotós, képeket szerkeszt a számítógépén. A férfi ismert kerékpáros, évekig profiként versenyzett, és 2002-ben megnyerte a Tour de Hongrie-t. Azt mondja: egy hete a Komjádi Uszoda előtt biciklizett, amikor konfliktusba keveredett Bárdosi Sándorral. Szerinte az olimpikon rádudált, majd akadályozta az úton, ezért ő rácsapott az autójára. Állítása szerint Bárdosi ezután kipattant az autóból és ellökte. A biciklis azt mondja, tele lett zúzódásokkal.

„A röntgenfelvételek nem mutattak ki törést, de érintésre még nagyon érzékeny a jobb mellkasi terület, úgyhogy további pihenést javasoltak. Itthon töltöm a napjaimat, sajnos nem tudok dolgozni” – mondta Vanik Zoltán.

Az ügyben a rendőrség eljárást indított, ez még tart. Az olimpiai érmes sportoló ügyvédje azt mondta az RTL Híradónak, csak az eljárás végén nyilatkoznak az ügy részleteiről.

„Gyanúsításra az ügyben nem került sor a bemutatott leletek alapján megállapíthatjuk, hogy bordatörésről nem beszélhetünk. Mi bízunk benne, hogy minden körülményt alaposan ki fog vizsgálni a hatóság így a kerékpáros magatartását és a közlekedési morálját is” – mondta Dr. Hiros Virág ügyvéd.

Bárdosi Sándor nem csak bírkózásban, szumóban és ketrecharcban is ért el sikereket. Több tévés műsorban is szerepelt, például a Rettegés Fokában és Kész Átverésben. De volt már balhéja.

Öt éve azért kellett büntetésből egy gumiszerelő műhelyben dolgoznia, mert a Köztársaság Kupán székeket, reklámtáblákat dobált, és szidta a bírót.

Megkerestük a sportszövetségeket, amelyeknek tagja a sportoló, de mindenhol azt mondták, hogy hivatalosan még nem értesítették őket az esetről. A Szumó Szövetség elnöke nyilatkozott az RTL Híradónak, de később az interjút letiltotta.

Azt mondta, amit az Olimpiai Szövetség is megerősített, hogyha bebizonyosodik, hogy Bárdosi Sándor tényleg ellökte és megütötte a biciklist, akkor akár az olimpiai járadékát is megvonhatják tőle. A havi több százezer forintot a jövő évtől kapná, élete végéig.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való