Híradó

2011.10.11. 12:46 (kedd)

Megverte és kirabolta saját nagyanyját

Megverte és kirabolta saját nagyanyját

Kirabolta és súlyosan bántalmazta 91 éves nagyanyját egy kamasz Miskolcon.

Egy szolgálaton kívüli rendőr figyelt fel arra Miskolc perecesi városrészén, hogy a fiú dobozzal a hóna alatt kiszalad egy házból, a közelben várakozó autóba vágja magát, az pedig nagy sebességgel elindul. A rendőr az autó után hajtott, megállította, a benne ülőket pedig elszámoltatta - ismertette az esetet Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A fiú, aki otthonában támadt rá és sebesítette meg súlyosan nagymamáját, beismerte tettét. Az unoka a lakásból egy széffel, benne nagyobb összegű készpénzzel menekült el.

A kamasz ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, és kezdeményezi előzetes letartóztatását. Előállították a gépkocsi vezetőjét is, aki azt mondta, hogy a bűncselekményről nem tudott semmit, csak vezetésre kérte meg őt a fiú.

Forrás: MTI

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való