Híradó

2011.10.10. 16:32 (hétfő)

Mutogatta nemi szervét a diákok előtt egy ittas férfi

Mutogatta nemi szervét a diákok előtt egy ittas férfi

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság hétfőn egy kállósemjéni férfit, aki gyermekeket zaklatott egy általános iskolában.

A 38 éves helyi lakost a rendőrök pénteken vették őrizetbe, miután az iskola udvarán tetten érték, amint szexuális indíttatásból zaklatta a gyerekeket - mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A férfi ittas állapotban a nemi szervét mutogatta a diákoknak, és önkielégítést végzett. A szóvivő hozzátette: az őrizetbe vétel után a bíróság hétfőn 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a férfit, aki korábban is követett már el zaklatást, amiért felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll, és lopásért is folyik büntetőeljárás ellene.

Forrás: MTI

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való