Híradó

2011.09.28. 13:26 (szerda)

Kommandósok kapcsolták le az uzsorásokat

Kommandósok kapcsolták le az uzsorásokat

Kommandósok segítségével fogtak el négy uzsorást a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gávavencsellőn.

A nyomozók és az akciócsoport tagjai kedd délután a lakásukon ütöttek rajta az üzletszerűen, folyamatos uzsora-bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 35 és 57 éves nőn, illetve 50 és 55 éves férfin - mondta Fedor Rita, a térségi főkapitányság sajtószóvivője.

A főhadnagy hozzátette: a nyomozás adatai szerint a négy gávavencsellői lakos évek óta aránytalanul magas áron adott el élelmiszereket hitelre helyi lakosoknak; a következő hónap elején a kapott segélyeik jelentős részét elvették törlesztésként, további nélkülözésnek kitéve őket.

Az ügynek eddig nyolc sértettje van, de vizsgálják, vannak-e további érintettek. A négy gyanúsított közül hármat őrizetbe vett a rendőrség, és kezdeményezi előzetes letartóztatásba helyezésüket. A negyedik gyanúsított szabadlábon védekezhet a megindított büntetőeljárásban.

Forrás: MTI

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való