Híradó

2011.08.29. 19:10 (hétfő)

Lopott ruhákkal bukott le a tolvajbanda

Lopott ruhákkal bukott le a tolvajbanda

Annyi lopott ruha volt a VIII. kerületi lakásban, akár egy üzletben.

Cipők, farmerek és alsónadrágok - annyi ruha volt a VIII. kerületi lakásban, akár egy üzletben. A különbség csak annyi, hogy ezek a ruhák egytől-egyig lopottak, legalábbis a nyomozók gyanúja szerint.

A rendőrök a Baross utcában figyeltek fel két férfira, akik sporttáskákkal igyekeztek az egyik lakásba. Követték őket, majd az igazoltatás után átkutatták a lakást, ahol rábukkantak a ruhákra.

„Márkás ruhák is vannak köztük, ez több márkanevet takar, ezeknek a vizsgálata folyamatban van, az értékre vonatkozóan ugye szakértőt fogunk kirendelni, ő tud nyilatkozni majd a kárértékről” – mondta Oláh Zsolt, a VIII. kerületi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

A feltételezések szerint a nadrágok, pólók értéke több százezer forint, de mivel márkás napszemüvegeket is találtak a nyomozók, elképzelhető, hogy az összeg még az egymillió forintos határt is átlépi.

A lopott ruhák még most is zsákokban állnak az egyik irodában. Hogy honnan lopták őket, nem lehet tudni, és azt sem tudják még, hogy hányan dolgoztak az orgazdának. Az RTL Híradó információi szerint a férfi ismerősein keresztül adta el az árut, és egy hónapban akár több százezer forintot is kereshetett.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való