Híradó

2011.08.21. 15:40 (vasárnap)

Elütötte, majd több métert vitte a motorháztetőn

Elütötte, majd több métert vitte a motorháztetőn

Részeg gázolt halálra egy kerékpárost Tolnán. A 24 éves ittas sofőr a baleset helyszínét is elhagyta a kocsijával.

Gyertyát gyújtottak Lilla barátnői a baleset helyszínén. Tolna belvárosában gázolták el a 20 éves lányt, amikor biciklizett.

A cukrászként dolgozó lány a helyi fagyizóba sietett augusztus 20-án reggel, mikor a baleset történt.

„A kerékpár sávban a kora reggeli órákban egy kerékpárost ütött el egy személyautó, a 20 éves hölgy a helyszínen az életét vesztette. A 24 éves sofőr az elsődleges adatok alapján ittasan vezetett” – mondta Mártonné Kasler Sarolta, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A balesetet többen hallották és kifutottak az utcára.

„Csattanást hallottunk, később láttuk az embereket, hogy sokan állnak, és akkor jöttünk ki. Láttuk, hogy a fiatallány már le van takarva” – mondta Asztalos Ferencné.

A lányt egy 24 éves fiú ütötte el, aki a gázolás helyszínétől pár méterre lakik. A szomszédok azt mondták, miután elgázolta a biciklist, lekanyarodott egy utcába az autójával, ahol több autónak is nekiment.

„Ittas vezetés, elcsapták a biciklist, ismerősöm volt, úgyhogy nem is szeretnék annyira beszélni róla” – mondta Horváth Anita.

Tolnán nincs helyi járatú busz, ezért sokan közlekednek biciklivel. Szerintük az úttesten felfestett biciklisáv nem biztonságos.

A szemtanúk szerint a rendőrség bilincsbe vitte el a 24 éves sofőrt.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való