Híradó

2011.08.17. 14:24 (szerda)

Megerőszakolta volt barátnőjét?

Megerőszakolta volt barátnőjét?

Erőszakos közösülés gyanújával őrizetbe vettek Szekszárdon egy helybeli férfit.

A 29 éves gyanúsított vasárnap éjszaka az utcán találkozott a nővel, akit a lakásába kényszerített, majd ott bántalmazta és megerőszakolta - mondta Buda Bernadett, a szekszárdi rendőrkapitányság sajtóreferense.

A férfi nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését, az eddig rendelkezésre álló szakértői vélemény azonban a sértettet igazolta - tette hozzá. Az eljárás során az is kiderült, hogy az erőszakoskodó a bűncselekmény előtt pszichotrop anyagot fogyasztott.

A rendőrség indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatását, aki ellen korábban zsarolás, testi sértés és kábítószer-fogyasztás miatt többször folyt eljárás.

Forrás: MTI

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való