Híradó

2011.08.08. 14:20 (hétfő)

Baseballütővel rendezte le a vitát

Baseballütővel rendezte le a vitát

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy sándorfalvi férfi, akit baseballütővel vágott oldalba szóváltás után egy motoros.

A vita azért alakult ki a két férfi között, mert a későbbi sértett rászólt a motorosra, hogy túl nagy zajt csap járművével. A 39 éves helybéli férfi bement az udvarán tartott baseballütőért, és először a kapura mért egy csapást, majd vitapartnerét is megütötte - ismertette a vasárnap hajnalban történt eset részleteit Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentők. A motorossal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: MTI

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való