Híradó

2011.06.28. 07:00 (kedd)

Elcsípték a nőket zaklató férfit

Elcsípték a nőket zaklató férfit

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy veszprémi fiatalembert, aki nőket támadott meg.

A férfi biciklivel „járta” estefelé a város elhagyatottabb utcáit, parkjait, s ha meglátott egy magányosan gyalogló nőt, elhajtott mellette, majd 50-100 méternyire megállt, és elbújt egy fa vagy bokor mögé. Amikor a nő a férfi közelébe ért, előugrott a bokorból, és a meglepett lányról vagy asszonyról elkezdte leszaggatni a ruháit - mondta Futtató Norbert, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Elmondta, hogy a Wartha Vince utcában megtámadott nő kiabált, mire az egyik házból a segítségére siettek, a Csikász Imre utcában pedig egy asszony ellenállt támadójának, verekedett az erőszakoskodó férfival. A férfi elmenekült.

A személyleírások alapján a rendőrségnek sikerült elfognia a férfit, és hétfőn a bíróság szemérem elleni erőszak miatt előzetes letartóztatásba helyezte.

A sajtóügyeletes szerint feltételezhető, hogy a férfi korábban több nőt is megtámadhatott Veszprémben.

Forrás: MTI

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való