Híradó

2011.06.28. 12:53 (kedd)

Fejvesztve menekült a csempész

Fejvesztve menekült a csempész

Mintegy tíz kilométeres autósüldözés után fogtak el egy csempészt.

A laskodi sofőrt hétfőn Fehérgyarmaton akarták igazoltatni a rendőrök, de ő járművével nagy sebességgel továbbhajtott Tunyogmatolcs felé - mondta Fedor Rita, a szabolcsi főkapitányság sajtószóvivője.

főhadnagy tájékoztatása szerint a rendőrök üldözni kezdték a menekülő autóst, aki áthajtott Tunyogmatolcson, majd Győrteleken, végül több mint tíz kilométer megtétele után lassított, és állt le az út szélén kocsijával.

férfi a menekülését azzal indokolta, hogy az autójában nagy mennyiségű csempészett cigaretta van - az utastérből és a csomagtartóból összesen 6250 doboz ukrán zárjegyes, 3 millió 685 ezer forint értékű dohányáru került elő.

A csempészt a rendőrök előállították, majd a lefoglalt gépkocsival és cigarettával együtt átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozóinak.

Forrás: MTI

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való