Híradó

2011.06.09. 18:29 (csütörtök)

Otthonról intézhetjük ügyes-bajos dolgainkat

Otthonról intézhetjük ügyes-bajos dolgainkat

Elindul az ország első videótelefonos okmányirodája.

„Minden szükséges információt elmondok Önnek, és elmondom, hogy hol találja a weboldalon. Van már lakcímkártyája?” - ezt hallja a betelefonáló. Otthonról. Az ügyintéző hölgy pedig az önkormányzatnál fogadja a hívásokat.

A videós ügyfélszolgálat a következő héten indul. A rendszert Bodor Miklós, az ETL Tele Kft. ügyvezetője találta ki.

„Milyen egyszerű lenne egy embert odarakni a keresőbe, és ő tudna segíteni abban, hogy a tökéletes megoldásokat találjuk meg” – mondta Bodor Miklós.

A videós ügyfélszolgálat ugyanis az összes szükséges dokumentumot és adatot elküldi a betelefonáló számítógépére. A polgármester szerint ez a legnagyobb előnye a rendszernek, hogy az is használni tudja, aki nem ismeri elég jól a számítógépeket.

„Kell egy hús-vér eleven ember a túloldalon, aki segít egy laikusnak, egy nem profi internet gurunak, hogy megtalálja és letöltse a szükséges információkat” – mondta Pokorni Zoltán, a XII: kerület polgármestere.

A jövő héten még csak próbanapok lesznek. A rendszer üzemeltetése később havonta összesen húszezer forintba kerül majd az önkormányzatnak.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való