Híradó

2011.02.13. 14:27 (vasárnap)

Előzetesbe került a devecseri kisfiú apja

Előzetesbe került a devecseri kisfiú apja

A 18 éves fiatalembert halált okozó testi sértéssel gyanúsítják.

Az eszméletlen kisfiút apja vitte február 2-án a helyi ügyeletes orvoshoz eszméletlen állapotban. Azt mondta, hogy körülbelül három héttel ezelőtt, játék közben az ágy sarkába beütötte a fejét, de csak most lett rosszul, amikor altatás közben ringatták. A doktornő mentőhelikoptert hívott, amely a győri megyei kórházba vitte a kicsit, ám a kisfiú később meghalt. Az ajkai rendőrség kezdetben segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást, a nyomozás közben felmerült a gyanú, hogy a kisfiút bántották.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken közleményt adott ki, amelyben azt írták, hogy péntekre virradó éjszaka őrizetbe vették a gyermek apját. A gyanú szerint a 18 éves devecseri férfi felelős a kicsi haláláért.

Vasárnap a bíróság úgy döntött, elrendeli az apa előzetes letartóztatását - tájékoztatott Bankó Magdolna, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A férfi ellen halált okozó testi sértés miatt folyik az eljárás.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való