Híradó

2010.12.15. 08:57 (szerda)

Több sebből vérzik a Malév

Több sebből vérzik a Malév

Egy állami megrendelésre készült jelentés tarthatatlannak minősíti a Malév működését - írja a Népszabadság a birtokába jutott elemzés alapján.

A tanulmány szerint nincs esély arra, hogy 2012-re nullszaldós legyen a légitársaság, ellentétben a vezérigazgató szerény nyereségről szóló terveivel. A jelentés szerint a bevételek jelentős csökkenése és a rossz menetrend miatti utasvesztés áll a kedvezőtlen folyamatok hátterében.

A lapnak nyilatkozó vezérigazgató, Martin Gauss szerint az utasszám csökkenésének hátterében az izlandi vulkánkitörés és a Ferihegyi repülőtér nyári biztonsági leminősítése áll, míg a vártnál nagyobb veszteséget az olajár csaknem 30 százalékos idei drágulásával magyarázta.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való