Híradó

2010.11.26. 12:19 (péntek)

Halott nagymamájával élt, 7 évet kapott

Halott nagymamájával élt, 7 évet kapott

A rendőrség véletlenül talált rá a mumifikálódott holttestre tavaly augusztusban.

Az előzetes letartóztatásban lévő férfi nem jelent meg a tárgyaláson, ahol a bíró az ítélet kihirdetésekor azt mondta, hogy az unoka különösen kegyetlenül bánt nagymamájával. Többször megverte, és több mint 5 napig nem adott neki enni, inni. Az ítélet jogerős.

A férfi nyolc hónapon át élt egy lakásban halott nagymamájával. Az idős asszony 2008 decemberében rosszul lett, majd egy héttel később meghalt. A havonta érkező nyugdíj miatt azonban az unokája elhallgatta az esetet. A 22 éves, munkanélküli unoka nyolc hónapon át élt egy lakásban a holttesttel. A férfi a 80 ezer forintos nyugdíjat minden hónapban felvette, munkanélküliként ebből élt.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való