Híradó

2010.10.09. 16:30 (szombat)

Szombaton féláron pancsolhat a fürdőkben

Szombaton féláron pancsolhat a fürdőkben

Félárú jegyekkel, éjszakai nyitvatartással és programokkal várják a vendégeket szombaton a budapesti fürdők.

Szombaton napközben egységesen féláron lehet fürdőzni a budapesti fürdőkben: a Dagályban, a Dandárban, a Gellértben, a Királyban, a Lukácsban, a Rudasban, a Széchenyiben és a Csillaghegyi Fürdőben. A Rudasban, a Gellértben és a Lukácsban a magyar fürdőkultúra érdekességeiről tart vetítéssel kísért előadást Kiss Ferenc üzemeltetési igazgató, de fotókon is meg lehet ismerkedni a fürdőkkel és a „fürdőruha történelmet” is bemutatják majd.

Sportbemutatók is lesznek: a Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség hullámlovasai a Gellért fürdő kültéri hullám medencéjénél adnak ízelítőt a sportágból. A Gellért, a Lukács és a Rudas pedig szombaton 21 órától vasárnap hajnali 3 óráig változatos programokkal várja a vendégeket éjszakai fürdőzésre.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való