Híradó

2010.08.15. 20:36 (vasárnap)

Jégveréssel zárult a Tolcsvai Borfesztivál

Jégveréssel zárult a Tolcsvai Borfesztivál

A rendezvény több ezer résztvevőjét a közintézményekbe menekítették a szervezők.

A vihar délután 5 óra körül csapott le a tokajhegyaljai településre, ahol éppen a hetedik Tolcsvai Borfesztivál programjai zajlottak. Molnár László polgármester a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a résztvevőknek megnyitották az általános iskolát, valamint a tornatermet is. Sokan a fedett színpad alatt bújtak el.

A polgármester beszámolója szerint a nézőtérként szolgáló futballpálya teljesen víz alá került. A hangosítás berendezései eláztak, de a főkapcsolót időben lekapcsolták, így hárították el az áramütés veszélyét. Molnár László hozzátette: a három napos rendezvény utolsó napjának további programjai valószínűleg elmaradnak. A károk mértékéről a polgármester egyelőre nem tudott nyilatkozni.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való