Híradó

2010.07.10. 20:13 (szombat)

Mesterházy Attila az MSZP új elnöke

Mesterházy Attila az MSZP új elnöke

Programbeszédében a párt újjászervezéséről, a korrupció és a „kibeszélés” elleni fellépésről, valamint egy új baloldali fordulatról szólt.

Az MSZP szombati közleménye szerint az országos elnökség további tagjai: Csabai Lászlóné, Harangozó Tamás, Herczog Edit, Katona Tamás, Korózs Lajos, Kunhalmi Ágnes, Teleki László. Az MSZP Országos Választmányának elnökévé Simon Gábort választotta a kongresszus, vagyis ezen a poszton nincs változás.

Az Országos Etikai és Egyeztető Bizottság elnöke Dr. Simon Gábor, a Központi Pénzügyi Ellenőrző Bizottság elnöke Tukacs István lett.

A megválasztott tisztségviselők két évre kapták mandátumukat az MSZP kongresszusától.

A tisztújító kongresszuson Mesterházy Attila volt az egyetlen jelölt az elnöki posztra. A korábbi elnök, Lendvai Ildikó a tavaszi parlamenti választási vereség után jelentette be, hogy távozik a párt éléről. A politikus nem lett tagja az új elnökségnek sem.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való