Híradó

2010.06.16. 17:50 (szerda)

Percek alatt kétszer gázolt egy autós

Percek alatt kétszer gázolt egy autós

Öt percen belül két biciklistát is elgázolt egy autós még kedden a Pest megyei Cegléden.

Az első baleset Cegléd előtt pár kilométerrel történt. Az út nagyon keskeny ott. Egy közeli tanyáról ment egy asszony a város felé, amikor a terepjáró hátulról utolérte. Elsodorta, a nő azonnal meghalt. A terepjáró megállás nélkül hajtott tovább. A rendőrök éppen a helyszínre tartottak - útközben jött az újabb bejelentés. Cegléden ugyanaz az autós egy másik biciklist is elütött.

„A két baleset között nem telt el öt perc, az első 13:00-kor, a második 13:05-kor történt” – mondta Orosz Zoltán főhadnagy.

A második baleset áldozata kisebb sérülésekkel megúszta az ütközést. A autó vezetője neki sem segített. Később a lakásánál fogták el, nem tudott magyarázatot adni tettére. Vért vettek tőle, hogy kiderítsék ivott-e alkoholt.

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való