Híradó

2010.05.01. 17:35 (szombat)

Megkoszorúzták a Balatont

Megkoszorúzták a Balatont

Keszthelyen hivatalosan is elkezdődött az idegenforgalmi szezon.

Többek közt folyamatosan bővítik a városi strand szolgáltatásait és a belvárosi rehabilitáció után idén a Balaton-parti sétány átépítése, felújítása következik. Az idén nyáron kulturális és szórakoztató programból is több lesz a megszokottnál: a "Keszthely Open" nevű rendezvénysorozat például negyven napon át kínál majd kikapcsolódási lehetőséget turistáknak és helybelieknek egyaránt.

A település polgármestere szerint az idegenforgalmi adóbevételek csökkenése, az állami támogatások részbeni megvonása és az üdülési csekk megadóztatása megnehezíti a Keszthelyhez hasonló, turisztikából élő települések helyzetét. A megszorítások ellenére fejleszt a város, a belvárosi rehabilitáció után, a város 3 legfontosabb turisztikai látványossága, - a Festetics uradalom, a Fő tér, és a Balaton-part szerves egésszé válik - megújulva egy sétáló övezettel, bejárhatóvá válik - mondta ünnepi beszédében Ruzsics Ferenc.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való