Híradó

2010.05.01. 11:22 (szombat)

Könnygáz miatt ürítettek ki egy házat

Könnygáz miatt ürítettek ki egy házat

Körülbelül harminc lakónak kellett elhagynia fővárosi otthonát péntek este egy rövid időre, mert az épületben könnygáz terjengett. Senkinek sem esett baja.

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a XIII. kerületi Papp Károly utca egyik hétemeletes épületében a lakók panaszkodtak arra, hogy a lépcsőházban erős, szúrós szagú, maró gázt éreznek. A tűzoltók megállapították, hogy könnygáz terjeng a levegőben. A bent lévő körülbelül 30 embert ezért biztonsági okokból megkérték, hogy ideiglenesen hagyják el otthonaikat, amíg a tűzoltók átszellőztetik az épületet. Senkinek sem esett baja.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való