Híradó

2010.03.23. 12:34 (kedd)

Agyonnyomta egy farönk a favágót

Agyonnyomta egy farönk a favágót

Hatalmas farönk oltotta ki egy férfi életét favágás közben a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Répáshuta mellett.

A rendőrség rendelkezésére álló eddigi adatok szerint hétfő délután Répáshuta külterületén az erdészet megbízásából több vállalkozó, illetve alvállalkozó végzett fakitermelést. Egyszer csak az egyik munkás arra lett figyelmes, hogy az egyik tőle távolabb dolgozó társa fűrészgépe már hosszabb ideje alapjáraton működik. Odament hozzá megnézni, hogy mi történhetett és ekkor látta, hogy a 32 éves férfi a földön fekszik és egy farönk van rajta. Ekkor segítséget kért társaitól, illetve hívták a mentőket.
A mentőszolgálat helikoptert küldött a helyszínre, de a sérült férfin már nem tudtak segíteni, mert olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértő bevonásával kezdett vizsgálatot a rendkívüli haláleset ügyében.

Forrás:Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való