Híradó

2010.01.18. 20:27 (hétfő)

Nyomozás indul a tiniverekedés ügyében

Nyomozás indul a tiniverekedés ügyében

Garázdaság vétsége miatt nyomozást indít a rendőrség egy Tokajban történt tiniverekedés miatt.

Hivatalból indít nyomozást a rendőrség a január 12-én történt verekedés miatt, közölte a Független Hírügynökséggel Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn. A felvételen – amelyet egy olvasónk juttatott el szerkesztőségünkhöz - az látszik, hogy a két 14 év körüli lány egymásnak esik, és hosszú percekig dulakodnak, a földre esve is folytatják. A szóvivő szerint a verekedés módját látva a rendőrség álláspontja az, hogy a lányok viselkedése „kiemelten közösségellenes”, ezért bűncselekmény, garázdaság vétsége miatt indítanak nyomozást.

A szóvivő közölte, az esetről korábban már értesültek, az iskola igazgatója a verekedés után felkereste a rendőrséget, és bűnmegelőzési előadást kért. A szóvivő szerint akkor az iskola úgy határozott, belső ügyként kezelik a konfliktust, és fegyelmi eljárást indítanak.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való