Híradó

2009.12.18. 18:18 (péntek)

Verekedett az alpolgármester?

Verekedett az alpolgármester?

A kecskeméti Sipos László egy karácsonyi bulira akart bejutni, ahová nem hívták meg.

„Az elmúlt két hét eseményei végett olyan döntést hoztam, hogy lemondanák az alpolgármesteri tisztségről, és képviselőként továbbra is dolgoznék” – mondta Sipos László. Döntését a szocialisták megköszönték.

A hírek szerint a kecskeméti kórházban keveredett verekedésbe a fideszes alpolgármester. Az intézmény egyik osztályán tartott karácsonyi rendezvényre akart bejutni egy barátjával, de egyiküknek sem volt meghívója, ezért a biztonsági őrök nem engedték be őket. Szóváltásba keveredtek, szemtanúk szerint ittasak voltak, és egyiküknél kés is volt. A rendőrségnek kellett közbelépnie.

Az alpolgármester a helyi Gong Rádiónak csütörtökön annyit mondott: nem csinált semmit, mégis bocsánatot kért.

„Ha ezen szituációban bárkinek is problémát okoztam, akkor bocsánatot kérek” - Sipos László azt mondta: azért mond le, hogy ne hozza nehéz helyzetbe pártját, és a várost. A rendőrség a kórház feljelentése alapján indított nyomozást garázdaság, és közbiztonságra veszélyes eszköz birtoklása miatt.

A kecskeméti rendőrség elfogultságot jelentett, így más kapitányság nyomoz majd az ügyben.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való