Híradó

2009.11.11. 22:09 (szerda)

Továbbra is az ELTE a legjobb

Továbbra is az ELTE a legjobb

Negyedik éve áll az összesített felsőoktatási rangsor első helyén az ELTE Bölcsészettudományi Kara.

A Diploma 2010 statisztikái szerint az idén nappali tagozatra, államilag támogatott alapképzésre első helyen felvett hallgatók 46,9 százaléka tartotta az ELTE Bölcsészettudományi Karát az ország legszínvonalasabb bölcsészkarának. 434,5-es átlagponttal az előkelő második helyen végzett a Kar az oktatói és hallgatói kiválóság tekintetében is.

A Heti Válasz Felsőoktatási rangsor 2009 című mellékletének összesített statisztikái szerint az ELTE az ország legjobb egyeteme, amelynek bölcsészkara harmadik éve vezeti a hazai kommunikációs képzés rangsorát. A kar kommunikáció- és médiatudomány alapszakja 5-ös átlagponttal 2009-ben is első lett a hallgatói túljelentkezések arányában. Szintén ötös minősítést kapott az ELTE BTK média tanszékének oktatói összetétele.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való