Híradó

2009.11.11. 10:01 (szerda)

Két biciklist elütött, de továbbhajtott

Két biciklist elütött, de továbbhajtott

A cserbenhagyó autós ellen országos elfogatóparancsot adtak ki.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szerdai tájékoztatása szerint az autós a Szoboszlai utcán haladt a vasúti átjáró irányába, amikor a Fáncsy utca kereszteződésénél elsodort egy 51 éves kerékpáros asszonyt - neki nem esett baja.

A sofőr lassítás nélkül továbbment, majd néhány méterrel később hátulról elütött egy másik biciklist is, egy 38 éves nőt, akit súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A helyszíni szemlén kiderült, hogy a kerékpárosok ki voltak világítva, az autósnak tehát elvileg látnia kellett őket.

Az autó már előkerült, a sofőrt azonban még nem sikerült elfogni, ezért országos elfogatóparancsot adtak ki ellene. A rendőrség segítségnyújtás elmulasztás és más bűncselekmény miatt indított nyomozást az ügyben.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való