Híradó

2009.09.02. 16:47 (szerda)

Bodnár újra edzésbe állt

Bodnár újra edzésbe állt

A focista által elgázolt férfi állítólag annyira ittas volt, hogy több kocsmában, ahová betért, már ki sem szolgálták.

Kedden az elgázolt kerékpáros boncolását követően kiderült, hogy erősen ittas volt és a felezővonal közelében biciklizet, amikor Bodnár elgázolta. A településen, ahol lakott, több ember is látta, hogy pénteken a tragédia előtti órákban már annyira részeg volt, hogy a biciklijével is felborult. Volt, aki azt ajánlotta neki, hogy inkább a földúton menjen el a barátnőjéhez, de nem fogadta meg a tanácsot. Több kocsmában pedig ahová betért, a pultosok már ki sem szolgálták, mert állításuk szerint annyira ittas volt.

„Akart inni, mondtam, hogy már nem szolgálom ki. És még itt állt kinn, beszélt pár szót, nem tudom, hogy mit, és utána felült a biciklire és elment” – mondta Nagy Mária pultos.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való