Híradó

2009.08.06. 12:14 (csütörtök)

Hétfőig még lehet jelentkezni pótfelvételire

Hétfőig még lehet jelentkezni pótfelvételire

Több mint 300 szak és csaknem 2300 hirdetés közül lehet választani.

Több mint 300 szakon csaknem 2300 hirdetés közül lehet választani idén a pótfelvételi eljárásban. Alapképzésben, egységes osztatlan képzésben, felsőfokú szakképzésben csak költségtérítéses formában, mesterképzésben államilag támogatott és költségtérítéses formában is hirdettek meg képzéseket az intézmények. Fontos tudni, hogy azokon a szakokon, amelyet az általános eljárásban is meghirdettek, a pótfelvételi ponthatár nem lehet alacsonyabb a július 23-án meghatározottnál - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Nagy Gabriella, az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. PR munkatársa.

Pótfelvételivel csak azok felvételizhetnek, akik nem jelentkeztek a 2009 szeptemberében induló képzésekre, vagy jelentkeztek, de nem vették fel őket. Csak egy intézménybe és egy szakra lehet jelentkezni, illetve azon mesterképzéseknél, amelyet államilag támogatott és költségtérítéses formában is meghirdettek, mindkét finanszírozási forma megjelölhető.

A ponthatár megállapítás augusztus 29-én lesz. Minden jelentkező értesítést kap az Oktatási Hivataltól, hogy sikerült-e a felvételije vagy sem.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való