Híradó

2015.04.08. 19:18 (szerda)

Az időközi választás fő témája; a tapolcai kórház

Az időközi választás fő témája; a tapolcai kórház

Aktív osztályait 2012-ben zárták be, a Fidesz kormány és a fideszes városvezetés idején. Most szinte minden jelölt kampányának ez a fő témája.

Lasztovicza Jenő kereszténydemokrata képviselő halála miatt tartanak időközi voksolást Tapolcán. 22 jelöltet regisztráltak a választásra. A helyi kampány fő témájává a 2012-ben részben bezárt tapolcai kórház vált. A választás tétje, hogy a Fidesz meg tudja-e őrizni a mandátumát, a baloldal sikerszériája folytatódik, vagy a Jobbik megszerzi első egyéni országgyűlési mandátumát.

Pad Ferenc is tudja: csütörtökön Orbán Viktor kampányol majd Tapolcán, és szerinte a kórház aktív osztályának újraindítását jelentheti majd be.

A fideszes jelölt azt mondja: a kórház ügyét félreértik. Szerinte egy tervezett fejlesztés miatt szűnt meg az aktív elátás a tapolcai kórházban, és nemcsak a közelgő választás miatt került szóba, hogy újra nyitnák a felfüggesztett osztályt.
 

A Híradó teljes adását itt nézheti meg!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való