Híradó

2018.08.29. 18:11 (szerda)

A roma önkormányzat működése nem átlátható

A roma önkormányzat működése nem átlátható

Egyetlen, az Állami Számvevőszék által meghatározott feladatot sem végzett el időre az Országos Roma Önkormányzat - derült ki az ÁSZ most nyilvánosságra hozott utóellenőrzéséből.

Az Állami Számvevőszék szerint így a roma önkormányzat működése továbbra sem szabályszerű, és nem is átlátható. Korábban az Emberi Erőforrások Minisztériuma felszólította az önkormányzatot, hogy fizessen vissza 1,6 milliárd forint uniós támogatást, amelyet a tárca szerint szabálytalanul használtak fel a Híd a munka világába programban. Az Országos Roma Önkormányzatot a vizsgált időszakban Farkas Flórián, a miniszterelnök korábbi romaügyi biztosa vezette.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való