Házon kívül

2012.05.02. 23:00 (szerda)

Három mobilozás után ugrik a jogsi

Három mobilozás után ugrik a jogsi

Négy utas öv nélkül 80 ezer forint, áthajtás az elhagyott átjárón akár 300 ezer forint. Előbb megszavazták, aztán kiakadtak a szigoron a fideszesek.

Van olyan, hogy az ember későn ébred. Így voltak ezzel a fideszes képviselők is, akik annakidején megszavazták, amikor viszont életbe lépett, már kritizálták a szabálysértési bírságok emelését. Tény, hogy április közepétől hatalmas a szigor: magasak a büntetések, könnyen repülhet a jogsi, és ha valaki nem tud fizetni, még börtönbe is kerülhet. Az új szabályok bonyolultak, így nem árt tudni, mekkora is a fenyegetés. Moskovics Judit nézett utána a szabályoknak és annak, vajon a kormányzó pártnak mi is a baja a kormány elképzelésével.

Nézze meg a Házon kívül riportját!

A korábbi adások riportjait itt megnézhetik >>>

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való