Házon kívül

2010.12.16. 05:41 (csütörtök)

Magas a gázszámla, mégsincs elég meleg

Magas a gázszámla, mégsincs elég meleg

Nézőink panaszai után nyomozni kezdtünk, hogy vajon tényleg egyre kisebb-e a gáz fűtőértéke. Hogy mire jutottunk, kiderül a Házon kívülből!

Drága a gáz, és már nem is fűt annyira, mint régen. Erről panaszkodott egy nézőnk, aki szerint ezért is olyan magas a gázszámlája. Mert magasabbra kell csavarni a fűtést, és lassabban forr fel a víz.

Nyilván önök közül sokaknak eszébe jutott már, hogy valami gond lehet a gázzal. Pedig a gázt, ami a lakásokba érkezik, folyamatosan ellenőrzik. De akkor vajon mi baj lehet a gázzal, ha van egyáltalán bármi probléma vele? Mit mondanak a panaszosok? Mit a gázszerelő? És a gázművek? Városi legenda vagy átverés a kisebb fűtőérték?

Nézze meg a Házon kívül riportját!

A korábbi adások riportjait itt megnézhetik >>>

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való