Házon kívül

Minden kedden
az RTL Klubon

Boros Krisztina

Boros Krisztina

Kezdettől láthattuk riportjait hátrányos helyzetű emberekről, portréit politikusokról. Több nézőnket ő maga kísérte a döntéshozókhoz, és segített nekik abban, hogy kérdéseik, panaszaik eljussanak a megfelelő helyre.

Krisztinát 2006-ban a Házon kívülben mint műsorvezetőt is megismerhették a nézők. Az anyagok előtti felvezetőket - mint mondja - azért kedveli különösen, mert ezek az RTL Klub hírműsorai között egy sajátos műfajt képviselnek. Ez az egyetlen olyan hírműsor, amelyben az anyagok közötti bevezető szavak nem a stúdióban hangzanak el. Nagy stáb dolgozik a külső forgatásokon, mindig olyan helyszínen, amelyik a műsor egyik riportjához kötődik. A forgatásokról Boros Krisztina két emlékét is elmesélte az RTL Klub Online-nak.

„Nagyon kedves emlékem az egyik ilyen felvétel, mikor egy sokgyerekes családot mutattunk be, akik azért kaptak házat egy Győr-Moson-Sopron megyei faluban, hogy megmaradhasson a helyi iskola. Riportunkban bemutattuk, min mentek keresztül, hogyan költöztek be, és hogy fogadták őket. Majd néhány nap múlva visszamentünk hozzájuk a műsorvezetői szövegeket felvenni. Ekkor már belakták a házat, és boldogok voltak ott. Ez - nem tagadom - ránk is nagy hatással volt. Gyakran nehéz kívülállónak maradni. Könnyen magával ragadja a riportert egy-egy ember boldogsága, vagy épp nyomorúsága. Erre is volt példa. Egyik kollégám hajléktalanok munkakereséséről készített anyagot, ezért a műsor szerkesztőjével úgy döntöttünk, az összekötő szövegeket egy hajléktalanszállón vesszük fel. Ismertem a riportot, mégis nagyon megviselt, amikor saját bőrömön éreztem meg ezeknek az embereknek az életkörülményeit.”

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!