KERESÉS search-close

7 sztereotípia arról, amit a pasik vonzónak találnak a nőkön

szerző:
2017.04.24. 15:38

Nagyon nehéz egy nőnek úgy felépíteni egy boldog és harmonikus kapcsolatot egy férfival, hogy ezek az előítéletek már beleégtek az agyunkba, amik ráadásul a cselekedeteinket is meghatározzák.


1. Sokat megmutató ruhák


A hölgyek gyakran a legszexibb öltözéküket veszik fel, amikor fel akarják kelteni egy férfi figyelmét: mély dekoltázs, miniszoknya, élénk színek, szűk ruhák.


Tény: Ha nemcsak egy benyomást akarsz kelteni, hanem találkozni is akarsz álmaid pasijával, a ruháid szexualitását csökkentened kell több eleganciával és nőies részletekkel. Egy szexi kis szoknya nyilvánvalóan feléleszti a szexuális vágyat, de ekkor a férfi nem azt látja, akiről gondoskodni szeretne…

7 sztereotípia arról, amit a pasik vonzónak találnak a nőkön
 

 


2. Modell külső


Ez az a mítosz, ami lányok millióit kínozza világszerte diétákkal, és amiknek köszönhetően kés alá fekszenek. Miközben a tökéletességre vágyunk, és fejvesztve próbáljuk lemásolni valaki másnak az arányait, hajviseletét, orrát, az eszünk mellett ideintitásunkat is elveszítjük.


Tény: A gyönyörű megjelenés nyilvánvalóan az első dolog, amit a férfiak vonzónak találnak. Imádják a szép hajakat, a ragyogó bőrt, és az igényes öltözködést. Egy férfi szereti, ha egy nő tudja a szépségápolás rejtelmeit, de mindeközben önmaga marad azáltal, hogy elfogadja saját tulajdonságait és nem kezdi vakon másolgatni az idealizált átlagot.


3. Túlzott függés a férfitől vagy mértéktelen függetlenség


Néha a nők azt gondolják, hogy minden férfi, aki párkapcsolatot szeretne, a gyengébbik nem képviselőinek pénzügyeit is kezelni akarják, döntéseket akarnak hozni helyettük, vagyis a menedzserüknek képzelik őket. Néhányan pedig a másik végleteket gondolják: túlzottan függetlenek akarnak lenni és csak saját magukra támaszkodnak.


Tény: Amikor két ember megbízik egymásban, segítenek egymásnak és nem félnek elfogadni a támogatást, boldog kapcsolatot tudnak kialakítani. Természetesen a férfiak meg akarják óvni és gondoskodni akarnak azokról, akiket szeretnek, de a nőknek meg kell őrizniük saját véleményüket. 

 

7 sztereotípia arról, amit a pasik vonzónak találnak a nőkön
 

 


4. Áldozat, avagy túlzott alárendeltség


Néhány nő teljesen megfeledkezik saját életéről és az univerzum középpontjába szíve választottját helyezi. Azt gondolják, hogy ez az áldozat az, amit a pasik akarnak. Ez azért van, mert a fókuszt egy személyre összpontosítják, aki valószínűleg gyorsan elveszíti az érdeklődését ebben a szituációban.


Tény: Egy férfit az vonz, ha egy nőnek megvan a saját érdeklődési köre és hobbija. Nagyon fontos, hogy ezeket a párkapcsolatban is meg kell őrizni, és nem szabad elveszíteni egy másik ember miatt.


5. Kifinomult szexuális élet


Ez egy széles körben elterjedt mítosz, hogy azok a nők a legboldogabbak egy párkapcsolatban, akik tapasztalt szexistennők, és minden trükköt tudnak az intim élvezetekről.


Tény: A szexuális harmónia lényeges egy boldog kapcsolatban, de ennek semmi köze a kifinomultsághoz. Amit a férfiak leginkább értékelnek, az a szexuális kompatibilitás, érzékenység, és a képesség az élvezetre, illetve a vágy, hogy örömet okozzon számukra a nő.


6. Buta viselkedés


Sokan azt hiszik, hogy a férfiak nem szeretik az okos nőket, ezért természetellenesen, ügyetlennek és komolytalannak tettetik magukat, hogy felkeltsék az érdeklődésüket.


Tény: Tanulmányok támasztják alá, hogy a buta nők csupán egy egyszerű ok miatt kelti fel a férfiak figyelmét: elérhetőbbek a számukra, ami a szexet illeti. A férfiak, akik erős és komoly párkapcsolatot szeretnének, az okos nőkhöz vonzódnak.


7. Túlságosan csillogó smink


Néhányan azt gondolják, hogy minél több a smink, annál vonzóbbak a pasik számára.


Tény: Egy tanulmányban férfiak és nők kaptak képeket különböző sminket viselő hölgyekről. Mind a két nem többsége egyetértett abban, hogy a kevesebb több.

7 sztereotípia arról, amit a pasik vonzónak találnak a nőkön
 

 

Forrás: FYI
Fotók: Pixabay/shevacreations, Pixabay/nastya_gepp, Pixaby/chriscarroll071158
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való