KERESÉS search-close

Véget érhet a Gyilkos elmék?

szerző:
2015.07.13. 13:30
A rajongók nem értik, hogy kedvenc sorozatuk tizenegyedik évadában a szokásos 24 helyett, miért kell „csak” 22 résszel beérniük.
Véget érhet a Gyilkos elmék?
A találgatás elkezdődött, és akadtak olyanok, akik arra következtettek, hogy a végéhez közeledik a krimisorozat.

Ezt az információt nem erősítették meg a készítők, ám valószínűleg csupán az lehet az oka, hogy két főszereplőt is (A. J. Cook és Jennifer Love Hewitt) várandósságuk miatt – egy időre – kiírtak a sorozatból.

Jennifer Love Hewitt június végén adott életet második gyermekének, és már biztos, hogy a következő évben csak kisfiára koncentrál. A. J. Cook a tervek szerint viszont feltűnik majd az évadban.

A Gyilkos elmék krimisorozatot eredetileg tíz évadra tervezték, ám később nem volt kérdés a folytatás, hiszen nagyon népszerű az egész világon, különleges forgatókönyvének köszönhetően. A sztori tehát folytatódik, csupán néhány szereplő ideiglenesen távozik, de nem kell aggódni, hiszen újabbak is érkeznek, akik kicsit felkavarják az FBI Viselkedéskutató Egységét.

Nézd a Gyilkos elmék című sorozatot július 13-án 23.55-től az RTL Klubon!

Forrás: vinereport.com
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való