KERESÉS search-close

Újabb nagy leleplezés a Fókuszban!

szerző:
2015.06.23. 11:06
A múlt héten mindenki megismerhette a Hungary’s Got Talent zsűrijét, már csak a műsorvezetők kilétét fedi homály. Ma este összeáll a nagy csapat, hiszen az esti Fókuszban elárulják, kik lesznek a világ legsikeresebb tehetségkutatójának házigazdái.
A zsűri tagjait már múlt héten bemutatták a Fókusz nézőinek, mind a négyen elismert magyar művészek: Horgas Eszter fuvolaművész, Kovács Patrícia és Csuja Imre színművészek és Linczényi Márkó, a Kolin frontembere.

Újabb nagy leleplezés a Fókuszban!
 
 A Got Talent az X-Faktorhoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája. A műsor 2014. áprilisában megkapta a Guinnes World Records „Valaha volt legsikeresebb tévéfomátum” címét. A Got Talent egy évtizedes történetében több, mint 50 országban került eddig képernyőre, idén ősszel pedig az RTL Klub is elhozza nézőinek. A műsorba műfaji megkötés nélkül, 4 éves kor felett bárki jelentkezhetett.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való