KERESÉS search-close

Máté gazda nem egy tipikus, pörgős lányt keres

szerző:
2019.06.11. 16:30

A Házasodna a gazda legfiatalabb párkeresője mindössze 27 éves, de máris 180 hektárnyi földet művel. Olyan lányt szeretne, akit nem a Facebook vagy az Instagram érdekel, vele osztja meg a gondolatait és bele tudna szeretni.

Máté gazda nem egy tipikus, pörgős lányt keres

Máté gazda Alsószenterzsébeten él, leginkább lakóhelye 50 km-es körzetében ismerkedett eddig. Volt egy 4 és fél éves kapcsolata, ami akkor ment tönkre, mikor 1 év alatt a hatszorosára nőtt a gazdasága és ahogy ő fogalmazott, nem tudott felnőni a feladathoz, ezért a magánéletét szorította háttérbe. A mai napig tartja a kapcsolatot a lánnyal, azt is elmondta neki, hogy jelentkezett a műsorba.

Egy fontos nő viszont így is van az életében, a nagymamája, akivel teljesen egy rugóra jár az agyuk, mindenben számíthat rá és emellett „egy nagyon nagy arc”. Gyerekkorában olyan dolgokkal játszott a mamánál, ami éppen kéznél volt, papírra rajzoltak malomtáblát, a bábukat pedig bab- vagy kukoricaszemek helyettesítették. Máté szerint ez volt az igazi gyerekkor. A gazdaság központja is Ili mamánál található, Máté mindennap nála ebédel.
 


És hogy milyen nőre vágyik Máté gazda?

„Legyen vékony, sportos, arányos testalkatú és mosolyogjon, életvidám legyen, ne egyen folyton citromot. Maradinak tartom magam, a mai lányok viszont nagyon pörögnek. Engem nem érdekel a Facebook, nem érdekel az Instagram… Olyan lány kell, aki ezzel tisztában van és aki belém tudna szeretni.”


Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!
 

Gazdák és gazdasszonyok

Nézd vissza az adást!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való