KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
X
Másolás vágólapra

Drogfüggőség: Mindig van segítség!

szerző:
2017.04.08. 19:20

„A sötét oldal pokol. Kín és szenvedés. Végül halál.” Ambrus Szilárd valóban megjárta a sötét oldalt és vele együtt a poklot is. 10 évig drog-alkohol, - és gyógyszerfüggőséggel küzdött, majd a halál torkából jött vissza. Az orvosok szerint, csoda, hogy életben maradt. 

341 napot töltött a rehabilitációs intézetben – szigorú szabályok és napirend mellett. Az első időszakban látogatókat sem fogadhatott. Az ott eltöltött idő alatt rájött arra, hogy ha a száján keresztül betegedett meg, azon keresztül is tud felépülni. Megtanult beszélni a problémáiról.

 

 

Szilárd azért vállalta, hogy elmeséli történetét, mert másoknak szeretne segíteni. Akaraterejéről és kitartásáról tanúbizonyságot tett. A mélységből indult, de - ahogy családja nevezi - a Remény Fiává vált!

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Hozzászólások

A hozzászólások moderálás után kerülnek megjelenítésre.

0 hozzászólás

Hozzászólás:

500 karakter
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!