Fókusz

2015.08.31. 14:10 (hétfő)

VV Dóri újra bombaformában vállalta a pikáns fotózást

VV Dóri újra bombaformában vállalta a pikáns fotózást

VV Dóri bedobta a törülközőt és ledobta a textilt. A Villában jó néhány kilót magára szedő erotikus modell a játék vége óta, vagyis lassan fél éve csak azon dolgozott minden erejével, hogy megszabaduljon a feleslegtől.

Akkor azt ígérte, ha tökéletes lesz az alakja, megmutatja magát nekünk pőrén, szexin és sejtelmesen. Szavát pedig olyannyira betartotta, hogy néhány képet meg sem merünk mutatni önöknek teljes terjedelmében, de a leplet csak egzotikus nyaralása után rántjuk le. Nemrég ugyanis a Bahamákon járt.

Sokan támadták amiatt, hogy mégis honnan volt pénze kiutazni, de ő nem foglalkozik a kritikákkal. Egyébként a kíváncsiskodóknak üzeni, hogy egy kint dolgozó barátnőjét látogatta meg. A ValóVilág egykori bronzérmese valóban bomba formában van, és hát mit mondjuk: egyáltalán nem szégyenlős. A szettek természetesen mindent kidomborítanak. És nem kell sokáig várni arra sem, hogy a felső is lekerüljön.

De itt az ideje egy kicsit pletykálkodni. Nemrég egy izmos férfi kockahasról posztolt képet a közösségi oldalára, így muszáj megkérdeznünk, hogy netán egy új hódolóról van szó?  A madarak pedig azt is csiripelik, hogy Dopemannel is készülőfélben van valami.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való