Fókusz

2015.09.24. 17:00 (csütörtök)

VV Anett a Fókusz kamerája előtt hívta fel zaklatóját

VV Anett a Fókusz kamerája előtt hívta fel zaklatóját

Egy ideje már abbahagyta, de nemrég újra kezdte. A ValóVilágból megismert Anett ezúttal felhívta zaklatóját, hogy számon kérje, hogy miért csinálja. Azt mondja, két év szünet után most újra felbukkant és sms-eket írogat neki.

Anettel körülbelül másfél éve már forgattunk az incidensről. Akkor közösségi oldalán írt neki az ismeretlen kéretlen leveleket, nem is akármilyen stílusban. Nem ő az egyetlen, akit folyamatosan vagy hébe – hóba inzultálnak, vagy inzultáltak.  Egy másik ValóVilág széria szereplőjének, Attilának is folyamatosan üzengettek, és hát nem éppen kedves hangnemben. Anett zaklatása egyébként akkor, a Fókusz riportja után abbamaradt. Bár akkor sem teljesen. A lány számításai szerint ez az egész már hét éve tart. Ő igyekezett mindenhonnan kizárni a kéretlen személyt, például letiltotta őt a rajongói oldaláról is.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való