Fókusz

2015.02.12. 17:00 (csütörtök)

Újabb fordulat az Üllői úti balesetben

Újabb fordulat az Üllői úti balesetben

Lehetséges, hogy mégis használta a megkülönböztető fényjelzést az a két szerencsétlenül járt rendőr, akik múlt hét szombaton halálos balesetet szenvedtek az Üllői úton. Most előkerült egy szemtanú, aki mindössze 20 másodperccel a történtek után érkezett meg a baleset helyszínére. Újvári Mihály riportja.

A rendőrautó szinte fékezés nélkül frontálisan csapódott neki egy taxinak. Az első hírek szerint a balesetet egy Opel Corsa sofőrje okozta, aki szabálytalanul a rendőrök elé kanyarodott. Őt később pár utcával arrébb találták meg részegen. Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz egyelőre ismeretlen tettes ellen.


A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való