Fókusz

2015.07.20. 17:15 (hétfő)

Újabb fogyókúra-őrület: mindent a darázsderékért!

Újabb fogyókúra-őrület: mindent a darázsderékért!

Kim Kardashian, Jessica Alba és Amber Rose: a sztárvilág krémjéből ők mindenképpen a fűzőre esküsznek, és nemcsak a hálószobában, hanem a karcsúsításban is. Vajon Kelemen Annának használt a legújabb csoda-módszer? Hollósi Szandra riportja.

A korzett-fogyókúra talán legelvetemültebb megszállottja az a venezuelai modell, aki ahhoz, hogy 58 cm-es legyen a derékbősége, hat éve, naponta 23 órán át mindennap viseli a drasztikus ruhadarabot. De nem túlzás ez már?

Régen egyáltalán nem volt meglepő, hogy a hölgyek fűzőt hordtak éjjel-nappal, emlékezzünk csak vissza Sissi-re, aki 50 centiméteres darázs-derekáról volt híres.

A magyar celebvilágból viszont ma is találunk olyat, aki hasonlóan jó módszernek tartja a viktoriánius darab segítségével történő fogyást. A ValóVilágból megismert Dóri szerint azért jó ez a technika, mert nemcsak, hogy a derékból farag le, hanem jó tartást is ad. Kelemen Anna a szexre esküszik - erről és a fűződiétáról hosszabban is mesél itt!
 

A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való