KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
X
Másolás vágólapra

Újabb edzőbotrány?

szerző:
2017.04.20. 17:45

Nem edzősködhet addig, amíg a vizsgálat le nem zárul és nem tisztázódik mit tett és mit nem. Az újabb úszóbotrány főszereplője szponzorautóját sem használhatja, tanítványai zaklatásával gyanúsítják, miközben sok szülő kiáll mellette és elképzelhetetlennek tartja mindazt, ami eddig nyilvánosságra került. A Fókuszban most az az újságíró szólal meg, aki a botrányt kirobbantotta.

 

Ezen a képen egy úszóedző szerepel.

 

 

Már az úszószövetség és a rendőrség is vizsgálódik a fotók miatt. Menyhért-Mészáros László ugyanis több cikkben állította, az edző több lánytanítványához eljutottak a pucér felvételek. Legalább 7 kislány telefonjára vagy e-mailjére érkezhettek fotók az edző fedetlen férfiasságáról, mondja az újságíró. Megtudta, hogy ezek a képek kézen –közön jártak kislányok között. Az a lány, akinek a telefonjáról kimásolták a képet még biztosan kiskorú volt.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legfrissebb adás

Hozzászólások

A hozzászólások moderálás után kerülnek megjelenítésre.

0 hozzászólás

Hozzászólás:

500 karakter
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!