Fókusz

2015.05.22. 17:05 (péntek)

Trükkös átverések, amiknek a fél világ bedől

Trükkös átverések, amiknek a fél világ bedől

Sokan nem eviláginak tartják. Ajtónyikorgás, légvédelmi sziréna, és harsonajáték. Ezekre a hangokra hasonlít az a rendkívül furcsa természeti jelenség, amelyről számtalan videó kering az interneten, és lázban tartja az egész világot. Akadnak, akik ezért a közelgő apokalipszis hangjait vélik felfedezni. Gál Petra riportja.

Kiss László, csillagász szerint, a természetben rengeteg rejtély és megoldatlan kérdés van, ez a hátborzongató hang is ilyen, egyelőre nincs rá pontos magyarázat.

Egy ufó kutató több lehetséges feltevésről is beszámol. Az Alaszkában található kutatóközpont sok összeesküvés elméletben szerepel, miszerint ez felelős a világ természeti katasztrófáiért. A tudományos magyarázatok szerint a hangoknak geofizikai okai vannak, és nem más, mint a bolygó háttérzaja. Abban mindannyian egyetértettek, hogy túl sok videó hamisítvány.A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

 

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való