Fókusz

2015.10.07. 14:56 (szerda)

Tragikus titkot őriz az ÉNBP új szereplője

Tragikus titkot őriz az ÉNBP új szereplője

Egy új színfolt az albérletben élők között, aki most már több mint egy hónapja gazdagítja Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudnak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őriz.

Egy szerencsés találkozás Lalival és máris az albérletben találta magát Emese, aki Gábor helyére költözött be. Azért nem felhőtlen mindenkivel a viszonya, egy valaki nem bírja őt elviselni és a háta mögött még szerelmével, Ádámmal is félrelép. A csinos lánnyal már találkoztunk több mint egy éve. Akkor sajnos kevésbé örömteli esemény miatt. Édesapja ugyanis tragikus hirtelenséggel hunyt el: lábtengózás közben esett össze a pályán. Ugyanúgy ahogy annak idején nagypapája, 15 éve.

Érthető módon nem szeret erről beszélni senkinek sem, fél attól, hogy sebezhetővé válik. Azért, hogy édesapja örökké vele legyen, magára tetováltatott néhány vele kapcsolatos emléket.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való