Fókusz

2016.01.27. 15:03 (szerda)

Szokatlan párosok a konyhában

Szokatlan párosok a konyhában

Azt már tudjuk, hogy Istenes Bence vezeti majd az új főzőshowt, de arról még mindig nem győzött meg bennünket, hogy ő le tudná-e győzni bárki anyukáját a konyhában. Hogy minden mamát levesz a lábáról egy perc alatt, az már kiderült!

Mónikának és hat nyelven beszélő lányának időre kellett tojásos nokedlit készítenie. És vannak olyanok is, akik a bejutás reményében rétessel próbálják lekenyerezni a műsor készítőit. Nem is akárki! A 78 éves Juli néni, a Veresegyházi asszonykórus egykori tagja unokájával jött el a megmérettetésre. A jelentkezők között akadt olyan, akivel már korábban is találkoztunk: Nagy Nóri például a 2013-as X-Faktor műsorában egészen a Mentorházig jutott. Most alig tíz perc alatt kellett négy lekváros palacsintát elkészíteniük úgy, hogy édesanyja csakis szóban segíthetett neki.

Szokatlan párosok a konyhában

A műsorvezető, Istenes Bence szívesen adott a kis kuktáknak instrukciókat, vagy legalábbis próbálta őket a jó megoldások felé terelni.

Szokatlan párosok a konyhában

Anya-gyerek, nagyszülő-unoka, apuka és gyereke, de akár unokatestvér párosok vagy nagybácsi-unokahúg is nyugodtan benevezhet és egyáltalán nem baj, ha valaki még kicsit ügyetlen. Sőt! Úgy talán még mókásabb is…
 


A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!