Fókusz

2015.02.13. 17:07 (péntek)

Szerelem vagy háború?

Szerelem vagy háború?

A ValóVilág történetének talán legszívszorítóbb Párbajának nézünk elébe: szerelmesek küzdenek egymás ellen, rádasul valahol csak és kizárólag önmaguknak köszönhetik a fennálló helyzetet. Hollósi Szandra riportja.

A szerelmesek csak pár intim pillanatot akartak eltölteni. A szabály azonban szabály: tilos a kamerák elől elbújni, akármilyen nemes cél vezérelte is őket. A szoliban felépített bunkerért, ahol pár percet teljes magányban tölthettek azonban súlyos árat kellett fizetniük. El kellett dönteniük, melyikük fog párbajozni, a többi meg már történelem. De vajon mit szólnak ehhez azok, akik kintről követik az eseményeket?  Szülők és ex-villalakók nyilatkoztak.
 
A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való