KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
X
Másolás vágólapra

Puskás Peti soha nem látott felvételei

2017.02.07. 19:15

Ellőttem az utódom, vagy utódom az elődöm, valahogy így van ez Puskás Petivel és Geszti Péterrel. Mindketten már gyerekként reflektorfénybe kerültek, aztán évekkel később mentorként követték egymást az X-Faktorban. Az viszont csak most derült ki, Puskás Peti szenzációs gyerekkori videóiból, hogy nemcsak higany mozgása volt, de a Rapülők is örökre összeköti őket.


Az X-Faktor mentora régóta híreszteli, hogy az ország egyik legnagyobb Rapülők rajongója volt gyerekkorában, így most a legendás csapat egyik próbájára vittük el Petit. Ennyi év távlatából még mindig jól emlékszik a dalok szövegére.

 

 

A Rapülők mindössze két évet zenélt, de ezalatt két lemezükből több mint fél millió darabot adtak el. 1994-ben megszűntek, azóta mindössze egyszer zenéltek 11 éve. Most ismét színpadra állnak, a látványtervet pedig most Puskás Petinek mutatták meg először.

 


Az X-Faktor idén is várja már a jelentkezőket, de hogy Puskás Peti marad-e mentorként a tehetségkutatóban az még nem dőlt el. Puskás Peti azóta is tarja a kapcsolatot mentoráltjaival, akik közül Dánielfy Gergőnek megjelent az első videóklipje, Dimitirij és Ricsi karrierjében is segédkezik, sőt még Petics Kristófnak is összejött már két videóklip.  
 


A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legfrissebb adás

Hozzászólások

A hozzászólások moderálás után kerülnek megjelenítésre.

0 hozzászólás

Hozzászólás:

500 karakter
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!