Fókusz

2016.01.08. 17:00 (péntek)

Orvosok és ápolók, akik ki merték mondani az igazságot!

Orvosok és ápolók, akik ki merték mondani az igazságot!

1001 orvos hálapénz nélkül - ez volt az a petíció, melyben közel 800 magyar orvos nevét vállalva állt ki a magyar egészségügyért. Nem akarnak több hálapénzt és úgy érzik, az évek óta húzódó ügyben az utolsó utáni pillanatban kérik a segítséget!

Eddig egyesével adták fel a harcot a magyar egészségügyisek, talán a Szent Imre kórház 6 altatóorvosának felmondása rázta meg először igazán a köztudatot.

Orvosok és ápolók, akik ki merték mondani az igazságot!

Elvileg feleannyian voltak, mint amennyi a biztonságos munkavégzéshez szükséges lett volna. Ennek kapcsán kapott szerkesztőségünk altatóorvosoktól egy névtelen levelet, melyben kommentálták az esetet. Ahogy nevüket, úgy munkahelyüket sem vállalták.

 

A teljes adást megnézhetik az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való