KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
X
Másolás vágólapra

Opitz Barbi volt a meglepetés az X-Faktor válogatáson

2017.03.24. 19:20

Elkezdődött. Már javában keresi a 2017-es X-Faktor csapata az év legjobb hangját szerte az országban, sőt a határokon túl is. Összesen 120 településen várják a jelentkezőket, és nem mennek üres kézzel. Orosházára például a tavalyi győztest, Opitz Barbarát is elvitték magukkal - meglepetésként.

Lehetsz akár fodrász, autószerelő, igazgató vagy kigyúrt keménylegény. Ha ott van benned a hang, engedd, hogy kibontakozzon – ilyen felhívással futnak az X-Faktor felhívó reklámjai az RTL Klubon.

 

 

Nagyon sokan jelentkeztek, a válogatás pedig már el is startolt, nem is akárhogy. Minden idők legnagyobb castingjába kezdett a műsor stábja. Az elmúlt hetekben és a következő hónapokban az ország 150 pontján, valamint a határontúlon, Felvidéken, Kárpátalján, Erdélyben és új helyszínként, Ausztriában is keresik 2017 legjobb hangjait.

A válogatásokon pedig nemcsak a stábtagok vesznek részt, de egy-egy meglepetésvendég is érkezik néha zsűritagként. Emlékeznek még Gyöngyi nénire, akit a mentorok mellett egy ország zárt szívébe tavaly?

 

 

A Táborban Gáspár Laci őt állította fel, hogy Eszter leülhessen. Eszter bejutott az élő showba, és rögtön ki is esett. Gyöngyi néni most egy budapesti klubban hallgatta meg a jelentkezőket, majd megmutatta, hogy a hangjával még mindig nincs probléma.

 

 

Gyöngyi néni mellett ott ült a zsűri asztalnál Vincze Aliz Liza is, aki idén az X-Faktor stábját erősítve keresi az énekeseket. Sőt, a tehetségkutató közösségi oldalain is tanácsokat ad a jelentkezőknek. Lizát szülővárosába, Pécsre kísértük el, ahol elmesélte, hogy a válogatáson kívül több hazai tehetségkutató versenyre is felkérték zsűrizni.

 

 

Orosházán sem maradtak híresség nélkül az előválogatásra érkezők. Az előző évad győztese, Opitz Barbi nemcsak meghallgatta a jelentkezőket, hanem a rengeteg közös szelfi mellett még el is énekelt nekik néhány dalt.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legfrissebb adás

Hozzászólások

A hozzászólások moderálás után kerülnek megjelenítésre.

0 hozzászólás

Hozzászólás:

500 karakter
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!